ປະເດັນຄື! ເປັນຫຍັງມັນບໍ່ມີຮ້ານໃດແຊບ!?
ຈົນອີ່ຕົນເຈົ້າຂອງສູດອາຫານທີ່ພວກເຮົາເອົາອາຫານເພິ່ນມາເຮັດ ແຕ່ບໍ່ເຮັດຄືເພິ່ນ, ເອົາມາຢຽບເລະ.
ເຂົ້າມັນໄກ່ ມັນຕ້ອງແມ່ນເຂົ້າທີ່ຫຸງຈາກນ້ຳຕົ້ມໄກ່ບໍ່ແມ່ນຫວາ? ເປັນຫຍັງເຂົາເອົາແຕ່ໄກ່ກອບ, ໄກ່ຕົ້ມ ມາແປະໃສ່ເຂົ້າຈ້າວລ້າໆ
ແລ້ວແມ່ມຍັງກ້າເອີ້ນວ່າ: ເຂົ້າມັນໄກ່ 😡
ຍັງບໍ່ໝົດບາງຮ້ານ ໝາກແຕງຍັງບໍ່ມີ!
ຄຶດເບິ່ງຖ້າເຂົາເອົາອາຫານບ້ານເຮົາໄປເຮັດແບບນີ້ ເຮົາກໍສິເສຍຄວາມຮູ້ສຶກຄືກັນ.
ສະຫຼຸບແລ້ວ ມັນມີເຂົ້າມັນໄກ່ຮ້ານໃດແຊບບໍ່ໃນວຽງຈັນເຊັນເຕີ???